Tiingelinn – Linn Andersson

En dag med vänner på Parken zoo

Hej finisar!

Igår var, jag Simon, Belle och Juvelia på Parken zoo med våra vänner John och Johan och deras söta små döttrar. Vi åt först lunch och sedan gick vi en guidad tur i djurparken och fick klappa lite reptil djur. Först fick vi gå in och klappa en jättestor sköldpadda, Juvelia var lite rädd för den. Hon ville klappa men tordes inte, fast den låg helt stilla, men den var stor och läskig tyckte hon. Däremot en orm vågade hon klappa. ” Omen, omen” toppade hon när hon såg den och klappade. Simon vågade nästan hålla i den, en kungs pyton, jag vågade knappt peta på den, haha. John och Johans dotter Miriam höll den runt halsen och var inte rädd alls, hon hade nog gärna går runt med den hela dagen, helt galet vad modig hon var.

Efter djuren blev det lite fika och konsert med ” Grannen Måns” , Tindra skulle varit med, hon älskar hans musik. Tindras är iväg och campar med sin farmor men var himla mysigt att vi fick låna med oss Juvelia som älskar djur och karuseller.

Och ja , efter konserten var det dags för tivolit, Juvelia åkte de små karusellerna om och om igen, blev även lite glass för oss där och Juvelia mumsade glatt i sig sockervadd, hehe. Godisråttan.

En mysig dag med goda vänner och fint väder, fanns inte mycket att klaga på där inte.

 

 

Måstjejerna som mumsar pannkaksbuffé. 

Modig som ens vågade röra den, fy! Har verkligen stor fobi för ormar. 

Här hade vi den stora sköldpaddan.

Grannen Måns.

En liten puss

Två glada som åkt karusell

Min goa tjej, så nöjd!

En söt surikat

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats