Tiingelinn – Linn Andersson

Första gången på 10 år

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Med mig är det bra tack, börjar bli lite pirrig inför att jag om bara några veckor ska åka utomlands för första gången på 10 år! Är så himla nervös och den mest flyggrädda personen ni kan tänka er, därav hållit mig i Sverige senaste 10 åren.

 

Ska spendera en vecka där med mina vänner John, Johan och Peter. Där nere ska vi även möte upp fler vänner som bor där. Ska bli så himla roligt såklart, men är så nervös inför flyget. Har ni några tips så mottages de gärna.

De tipsen jag fått är att dricka alkohol.

Jag tänker att man kan ha en nerladdad Spotify lista och isolera sig med att lyssna på musik. Några andra tips?

 

Här kommer bilder från när jag var utomlands senast, nämligen 20214! Så sjukt. Då firade vi min morfar som fyllde 70 år.

 

Gänget som ska åka, ska bli så kul! 

Som ni ser var jag så himla liten här!

Det var på den tiden när USA bikini var coolt. Här ser ni mitt naturliga hår med. Är sådär lyckligt än idag efter en dusch, haha. Detta är min naturliga färg. 

Sådan plutt.

Funfact är att jag träffade min första pojkvän denna resan, haha. Han bodde på hotellet, hette Gustav och var från Stockholm. Vi träffades en gång efter resan och det var på Grönalund haha, sedan gjorde vi slut. Inte det mest seriösa precis, tror aldrig vi ens pussades. Men en riktig semesterflirt kan man ju säga, haha.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats