Tiingelinn – Linn Andersson

Att förlora en nära vän eller kärlek

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Att ens skriva detta inlägg är väldigt känsligt för mig. Det värsta jag vet är att förlora människor ur mitt liv. Jag är livrädd varje gång jag lär känna någon ny för jag är så fruktansvärt rätt för att bli sårad. Personer som man älskat otroligt mycket och som försvinner är nog den värsta smärtan man kan gå igenom.

Det finns ingenting som är så jobbigt för mig som just det. Det är den värsta smärtan jag har upplevt. ar regelbundet med en psykolog nu mera vilket är otroligt givande. Hon har förklarat för mig att ett break up med en kille eller en vän är som att gå igenom att en person dör ungefär. Såklart är det inte samma sak men man kan känna på ett liknande sätt. Det är en sorg process som är fruktansvärd att gå igenom.

Det bästa man kan göra är att underhålla sig med annat. Hitta på saker, umgås med vänner, familj och folk som bryr sig och älskar än. Trots att man bara vill lägga sig i sängen och gråta och dra täcket över huvudet så är det så bra att göra annat.

Det är också okej att vara ledsen. Det kan kännas bättre ibland men sedan ser man dendär inslagna presenten som ligger kvar, går förbi en restaurang som påminner, tittar på gamla bilder, tänker tillbaka på minnen och det gör så fruktansvärt ont.

Det är en process man måste läka ifrån. Gör roliga saker, umgås med andra men låt det också få vara jobbigt.

Det finns så många saker jag bara vill ringa och berätta, så många saker jag velat uppleva tillsammans, som aldrig kommer att få hända, för att den andra personen inte vill. Det gör ont, fruktansvärt ont, och det får göra det.

Det kommer komma en annan person som vill göra allt dedär med dig. Om personen inte vill finns det inget att göra. Allt man kan göra är att sträcka ut en hand och visa vad man själv vill, men får man ingen respons eller blir avvisad måste man gå vidare.

Det spelar ingen roll hur vacker, snygg, snäll, hjälpsam, rolig, gullig eller whatever du är. För att du överraskar med presenter, för att du gör precis allt och lite till, vill personen inte vara med dig spelar det ingen roll. HÖR INTE AV DIG. Det räcker med att du redan försökt, en 5:e gång kommer inte göra någon skillnad, men det tar emot, så oerhört mycket.

Tiden läker väl alla sår även om det inte känns så i stunden. Det finns människor som kommer att älska dig och finnas kvar, för precis den du är. Vissa människor är kanske inte menade att stanna för evigt, även om jag vägrar tro på det just nu.

 

Ta hand om er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats