Tiingelinn – Linn Andersson

Super lyckat möte med skivbolaget

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Är så lycklig och uppspelt att jag knappt vet vart jag ska börja. Jag och Johan har just haft ett fantastiskt möte med vårt skivbolag Universal, och jag måste bara dela med mig av den underbara upplevelsen vi hade. Mötet var inte bara produktivt utan också så kul att det knappt kändes som ett möte! Tillsammans med vår fantastiska kontakt Josefin har vi verkligen fått en chans att förverkliga en dröm vi länge haft, både Johan och jag. För mig är det verkligen en barndomsdröm.

 

Det känns som om vi är på väg att starta något riktigt stort – och snart kommer ni alla få veta mer och höra det vi har arbetat så hårt med. Josefin är verkligen fantastisk, både som person och i sitt jobb vi har kommit så nära varandra under den här processen. Hennes passion och engagemang för projektet är så inspirerande och det är så kul att vi alla gör detta tillsammans. Får så mycket energi och kreativitet efter våra möten. Jag känner att vi är på väg att skapa något som vi aldrig trott var möjligt, och jag ser verkligen fram emot att dela allt detta med er.

Jag har också tagit ett steg som känns både personligt och betydelsefullt. Vid 26 års ålder har jag gått och köpt en dagbok! Ja, ni hörde rätt – en dagbok, haha!

Det känns som ett bra sätt att få ner mina tankar, känslor och idéer. Jag tror att det kommer att bli kul att titta tillbaka och läsa när jag blir äldre, och framförallt förhoppningsvis se tillbaka på alla problem jag har just nu och skratta år dem, jag hoppas! Det är en chans att se min egen utveckling och att påminna mig själv om vad jag har gått igenom och lärt mig längs vägen. Att skriva ner tankar och reflektioner är inte bara ett sätt att hålla ordning på sitt inre liv, det är också en form av självhälsovård. Det hjälper mig att bearbeta känslor, sätta mål och tänka på det som verkligen betyder något, låter kanske jätteflummigt men vi får se, haha! Skrev mycket dagbok i högstadiet och det kan jag se tillbaka på idag och fnissa till.

 

Här kommer bilder ifrån gårdagen.

Började dagen med att försöka göra heatless curles.

Massor med gott fika!

Min nya dagbok!

Färskpressad apelsinjuice. Hemköp i hagastan där jag bor har en sådan maskin man kan göra juice i, så gott!

Juste, är många som frågar vart jag bor här i Stockholm och det är alltså i hagastan. 

Här inne händer det, iih!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats