Tiingelinn – Linn Andersson

Lyckat sammanträffande

Hej finisar!

I morse vaknade tjejerna tidigt, men det gjorde mig inget för jag somnade vid 21 kvällen till inatt, haha. Ibland är man slut som mamma till tre.

Vi hade världens mys-morgon och åt frukost tillsammans, gjorde lite smoothie bland annat som tjejerna älskar och så fick de plättar, köttbullsmacka och mini yoghurt, allt de kan drömma om, haha. Efter frukosten gjorde jag iordning med kläder och barnen hann måla lite, sedan åkte vi och mötte upp min mamma i ” Tarzan parken”. Barnen hade önskat att åka just dit för att hänga i lianerna.

När vi kom ditt möttes vi av ” Tybble dagarna, så himla sjukt ju, haha. Godisregn bland annat, sedan hade de hoppborg, fiskdamm, ansiktsmålning och massor av mysiga saker för barnen. Blev en riktigt lyckat förmiddag.

Tindra följde sedan med hem till min mamma och småtjejerna somnade i bilen hem. Vi var hemma och åt lite, sedan åkte vi till min vän Josefin och barnen lekte med hennes barn. Så roligt verkligen för Juvelia och Theo fann varandra och lekte helt själva på rummet. Små tjejerna lekte med dockor, med så söta.

Blev en så lyckad dag, När vi kom hem åt vi middag, tjejerna fick ett varsitt Kinderägg och sedan var det sovdags. De. ar så trötta och jag med verkligen. Legat i sängen sedan de somnade vid 19:45,

Här kommer massor med mysiga bilder ifrån dagen.

En glad mamma

Busig Juvelia!

Kokosboll var gott!

Klätterapan

Tycker hon var så otroligt vacker på dessa helt oredigerade bilder! Ögonen lyser!

En gullig katt!

Lycklig i mormors famn!

Fiskdamm

Liksom dessa ögon!

Lite besatt av dessa bilder JA

Nu är det bara en liten katt kvar hemma hos Jossan! Lilla Albert, och så mamma Sia såklart.

Årets sista bukett i trädgården!

Elodie och Belle

Mina sötnosar!

Vår frukost i morse

Lite målningar

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats