Tiingelinn – Linn Andersson

Underbar söndag

Hej finisar!

Hoppa allt är bra med er!

Med mig är det bra! Haft en helt underbar söndag med mina små tjejer. Min pappa kom och hälsade på oss i morse och hade med dig presenter från honom och min farmor och farfar till tjejerna. De blev så himla glada.

Sedan åt vi lite tacos ihop och jag och Juvelia bakade en så god och knäckig äppelpaj, mums! Min pappa hade med helt magiska äpplen som jag minns från min barndom. Vissa år kommer det massor och vissa år inga alls nästan. Någon som vet varför det är så? Hur som helst, fruktköttet är rosa/rött, helt sinnesjukt goda är de. Vet inte vad sorten heter, många har sagt Fabian men tror inte det är samma för de äpplena är röda nästan hela fruktköttet.

Senare på eftermiddagen åkte vi en sväng till Wadköping. Vi strosade, barnen lekte och så köpte jag en sten i historiska butiken för att få lite tur, haha. Ska nämligen opereras imorgon. Är livrädd men kommer kännas bra efter det är jag säker på, även om man såklart kommer att ha ont. Berättar mer om det imorgon.

Nu ska jag äta lite godis sedan blir det att sova.

 

Här kommer bilder ifrån dagen.

 

 

 

Älskar er!

Någon som vet vad dessa äpplen heter?

Alltså, wow!

Vår paj

Belle blev så glad över att morfar kom!

Lite natcho tallrik! Min goa Juvelia! 

En busig lillasyster!

Så söt!

Belle i Wadköping!

Tindras fina Barbie hon fick av sin morfar. Dessa är några speciella Barbies som hon älskar. Finns någon film om dem tror jag. Du hittar denna och de andra i samma serie HÄR. ( adlink) 

Little Petshops, som hon älskar dessa just nu! Finns HÄR ( Adlink) 

Denna Barbie med tillhörande häst fick Juvelia Hon blev så så glad. Man kan mata hästen och sedan kan den kissa och så förvandlas plattan den kissar på till en regnbåge. Så kul, haha.

 

Finns här ( adlink)

Belle fick duplo med Greta gris. Hon ÄLSKAR verkligen Greta gris, så så mycket, så söt! Duplo är med en favorit. Hon blev helt till sig när hon fick denhär båten med Greta och hennes morfar/farfar.

Du hittar det här. ( adlink)

Tindra fick även denna boken. ( adlink)

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats