Tiingelinn – Linn Andersson

Present till pojkvän

Present till pojkvän

Hej på er! Här kommer ett inlägg med tips på vad du kan köpa till din pojkvän, vilket brukar vara svårt för oss tjejer att komma på! Jag tycker själv att det är roligt med personliga presenter och det uppskattar killar också, i alla fall min! Jag tycker mina presenter blev väldigt bra! De kommer från hemsidan http://www.getpersonal.se

Här kommer bilder på det Marcus fick av mig i ett års present!

Detta underbara lås som vi ska hänga på en bro och slänga nyckeln i sjön är helt underbart och Marcus blev jätteglad! Riktigt romantiskt och så fint när namnen står in graverade i hjärtat. För att köpa ett lika dant kan ni trycka på länken nedan:

http://www.getpersonal.se/karlekslas-golden-heart-44-mm.html

Det som jag tror var den bästa presenten var detta halsband med en tag som det står Linn Andersson 26/4-14 ( dagens datum fast ett år sedan) En perfekt present till sin pojkvän! Marcus blev verkligen jätteglad och jag tycker att det är gulligt att han har mitt namn runt halsen! Det är i äkta silver också och det är ju bra för då rostar inte kärleken, haha. För att köpa ett sådant personligt halsband med gravyr klickar ni på länken under:

http://www.getpersonal.se/halsband-silver-tag.html

Så fick Marcus även denna tröja från Hollister av mig. En snygg färg som jag tycker att han passar bra i. Denna köpte jag på hollister på gallerian i Stockholm.

Hoppas ni blev inspirerade av mina tips, jag och Marcus blev nöjda båda två i alla fall!

Puss och kram från en lycklig tjej

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats