Tiingelinn – Linn Andersson

I går + idag

Heej på er!!
Sitter i sängen och blir underhållen av Ludde för han och wilma kom precis hit så nu ligger jag i amanda wilma o Fanny i min säng och kollat på charmtrollet lite bilder från igår också hehe jag i Fanny fick lika dana kläder och kindermaxi kaniner i går vi slutade 11:00 i dag fett kuligt så har jah gjort en sminkning på amanda som snart ska till kyrkan och öva till dopet min eyeliner och serium för ljust hår kom igår och min skildavärldar box och kort kom oxå och det kom med bilder som inte var önskade men dem var ju oxå fina hehe mer bilder kommer
Puuuusd och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats