Tiingelinn – Linn Andersson

Söndagen

Heej på er!!
Ligger i sängen med Fanny och kollat på skilda världar och käkar godis och snart ananas
I dag har jag mest slappat ute i solen fett nöjd med bilden på solen som inte är fixad med effekter osv hehe somnade ute på trappan och där låg jag på en kudde och brände bort finnarna känns helt okeej hehe kl 4 åkte vi hem till mamma och vi fick ett varsit stort påskägg med saker i jag fick handkräm duchtvål och en deo från orinflame det luktar sommar och fräscht hehe sen gick vi till mormor och år påsklunch och morotskaka till efterrätt då fick jag en flaska med pengar av ullis och Nicklas och så fick jag pengar av gammelmormor oxå det blir klurit att få upp pengarna men ska försöka med en pincett
Puss och kram mys pys

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats