Tiingelinn – Linn Andersson

Sista dagen på smultris,soooooolat

Heej på er!!
I dag gick jag och Elin upp kl 7 på morgonen och fixade oss drog till bussen och jag hade tankarna på helt andra saker än bussar och började gå över järnvägen jag gick enda bort till lilla järnvägen den son är avstängd där man brukar ta bilder och bah vart är jag på väg för skulle lixom till stationen alla som vet vart jag bor osv vet hur galet det blev jag fick springa allt vad jag pallade och Elin stog och pratade med busschauffören för att dryg ut på tiden men jah hann hehe sen var vi på smultrångården kl halv 10 och bakade osv när det vara var någon timme kvar fick vi nästan en klump i magen för vi har haft så sjukt roligt så det känns jättetråkigt att sluta där och komma tillbaka till skolan men så äre wilma farmor och Fanny kom o fikade och mina andra kusiner livia och Filippad mamma och deras mormor så det var kul med lite släcktingar det var jättefint väder så det var många som satt ute i trädgården och fikade sista timmen kom mamma mormor Elins mamma pappa och morfar och Amandas mamma pappa och amanda så fet var också jättekul vi gav Eva och Helena en bukett med rosa rosor också som tack för att vi har fått vara där och vi fick ett varsit gulligt paket med ett varsit presentkort i på 150:- det var ju jättesnällt jue sen hade jag presentkort på 600:- och det fanns nya calou som kostade 1089:- så dom köpte jag och så betalade mormor skillnaden är så nöjd för dom så sjukt fina det blev samma stolek som på de förra 37 mina fötter växer inte längre 36-37 förblir min skostolek snyft snyft fast det är ju lite gulligt med små fötter hihi
Vi gav våra nummer så att de kan ringa om de vill ha hjälp någon lördag för då stället vi sjukt gärna upp hihi
När jag kom hem var det 22-23 grader ute så jag satte på mig min bikini och gick ut och solade hihi loove the sun !!! Entligen sommar hihi loove it efter det gick jag in och åt mammas 3rättetsmiddag och ben & Jerry glass till efterrätt super gott så fick mamma rosor och choklad av sven oxå och då känner man sig fett ensam det var typ 5år sedan jag fick det av en kille sist haha nu ligger jag o kollar på Guds 3 flickor med syrran hade glömt hur bra det var såg det typ i 6:an eller nått hehe en bra serie på svt play om ungdomar hihi
I går var vi lediga och då sov jag o Elin as länge för vi var uppe typ as sent och ja hehe hade lite kul sen åkte vi till stan med hennes pappa Kent och hon fick en iPhone 5 och jag blev avis men ändå glad för hennes skull och för att jag ska få hennes gamla skal till 4:an sen pr vi på Kina restaurang och sen typ en sväng på Gina och hem igen hihi jaa de var väl allt kommet lite bilder oxå hehe

Puss på er !!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats