Tiingelinn – Linn Andersson

Min dag

Heej på er !!
Har precis kommit hem från amanda har varit med henne och Elin idag efter skolan ska snart duscha så har kletat in håret med massor av silkesdroppar hehe den här dagen har varit sådär om man säger så men trodde den skulle bli dålig för det stog de på mitt horoskop hehe vet att man inte ska tro på sånt men det brukar stämma litegrann men har ju haft mysigt med mina tjejen vi har typ kollat på Guds tre flickor och tjockar oss lite hehe har haft typ smått ont i huvudet hela dagen och nu har jag ganska så ont men det går väl över det har varit sådär i skolan oxå men aja hoppas på bättre dag i morgon kom hem och min fina mamma o syster har bakat bullat och chokladbollar hihi gött gött har fått frågor om min sminkning
Först har jag en ansiktskräm i hela ansiktet sen foundation från loreal med en svamp men ska köpa foundationborste sen brukar jag typ ta consiler typ oftast en från orimflame under ögonen och ibland på typ finnar sen puder från gins med en stor pensel sen typ ögonskuggor från isadora först en grundläggande vit över hela ögat och den en brunaktig längst ner på ögonlocket efter det en glittriga eyeliner från vivaladiva längst in vid fransarna låter det torka i några min sen maskara mabyline/loreal lite olika sen brukar jag ta en liten pensel och ta en skugga att fylla i ögonbrynen med det är väl min vanliga sminkning hehe för er som ville veta de jaa parfym jag brukar ha Britney Spears och bodysplash hollister hehe
Puss på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats