Tiingelinn – Linn Andersson

Shopping ,

Heej på er
I dag har jag varit i Örebro med mormor och kollar efter konfirmations present och shoppat lite fick ett par shorts av mormor och så köpte jag papiljotter hehe får se hur håret blir då haha sen år vi sallad det var jättegott vi slutade halv 12 i dag så.. Just det så fick jag nya tygskor av mamma det fanns typ alla färger och så väljer jag svart haha iaf syrran som är 4 år yngre fick likadana i en annan färg och Sanna stolek hehe mini fotisen hihi
När jag kom hem typ fikade jag i Fanny och min bulle var formad som ett hjärta hihi nu ligger jag i sängen och typ gör inte så mkt ska väl plugga typ
Puss på er!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats