Tiingelinn – Linn Andersson

Fin dag med Jennifer ;)

Heej på er !!
Idag har jag varit i plugget som vanligt det har varit sjukt jobbigt och stressigt idag för hade en redovisning muntlig i engelska och jag var skit nervös bättre blev det inte när alla typ sa att jag stig och skakade kände mig fett misslyckad men aja jag var ju nervös alla som pepprade mig va ju iaf sjukt söta betyder mkt att nån tror på en ah iaf sen spelade vi in vårar uttal på iPaden på franskan och fyllde i vad vi tror att vi ligger på för betygsnivå hm
Sen typ hade vi svenska först läxförhör i stavning och så skulle fakta uppsatsen vara klar idag skrev typ 5 A4 på 30 min snacka om skriv kramp !!

Efter skolan var jag iaf bad Jenna det var sjukt kul hon är har alltid varit och kommer alltid vara en nära vän till mig vi åkte till Ica och handlade sen gjorde vi smulpaj och fikade snackade massor och sen tog lite bilder hon blev ju sjukt fin iaf haha jag kan inte ca seriös på bilder kom hem typ kl 8 och sen har jag snackat med Amanda ganska länge i telefon mitt fina sms från henne värmer än …nu blir set duscha plugga biologi fixa fejan osv osv kanske hinna sova oxå

Puss o kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats