Tiingelinn – Linn Andersson

Fredag lördag hehehwej

Heej på er !!
I fredags var jag i skolan som alltid det hände inget kul vi bakade paj på hemkubskapen sen gick vi till tempo o köpte jordgubbar efter skolan drog jag med brudarna till mb o köpte konfirmations /skolavslutnings kläder till Amanda så nu har vi alla 3 klänningar bara skor till Elin sin fattas sen gick vi på nån mat affär och såg en rutten apelsin vi tänkte gå till kassan och vissa upp den och säga ge oss 500:- annars lägger vi ut bild på fb men vi vågade inte hehe på kvällen sov vi hos Elin och vi typ åt lite godis och såg på Sune i Grekland hehe just det jag köpte en foundationborste på Gina och så hade mollys smycken kommit på guldfynd fett fina

Idag har vi haft picknick på hinsebergsbron (stav)
Haha vi satt mitt på den och alla glodde typ mysigt värre sen åkte vi runt på frövi och typ låg och solade på fröjevi fett mysigt va det hihi hoppas inte förmåga såg oss hehe nu ligger jag o Elin i soffan o är as trötta jag ska sova hos henne idag oxå vi ska sova i seras soffa själva på nedervåningen mys
I morgon ska vi kke till f bro o kolla på fotboll med Amanda vid typ kl 5

Puuuuuuss i kraaam

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats