Tiingelinn – Linn Andersson

Regntisdag

Heej på er !!
Idag har det varit en regnig och tråkig tisdag vi hat haft prov i matte hemkunskap och muntligt svenska humöret har inte varit på top hela dagen heller efter skolan cyklade jag hem i regnet och sen åt jag lite glass hihi iaf ingen var hemma sen kom mamma hem 5 min och åkte på Fannys judoavslutning och är fortfarande ensam hemma saknar brorsan lite nu gör han är hos pappa den här veckan somnade tillslut i min säng för att alla jag skrev med på kik var sega o svara sen vaknade jag och nu ska jag nog ta och måla om mina naglar fast konfirmationsngalarna blev ganska bra hoppas på än roligare onsdag

Puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats