Tiingelinn – Linn Andersson

Soligt

Heej på er!!
Igår var jag typ i Örebro med syrran och mormor och köpte fick typ hörlurar ,mobilskal och hårinpackning. När vi kom hem kom Amanda till frövi och vi var ute lite. Sedan gick vi hem och hon och jag sov hos mormor och morfar. Vi sov nere i ett eget rum och på morgonen gick vi upp och fick lite söta mackor hehehe. Idag har jag först solat med Amanda sen vart på p-ryggen sedan vart där med Elin sedan med båda osv. Nu har jag fått lite bränna isf hehe.

Nu tänkte jag o brudarn hitta på något då om någon har lust skriv till oss hehe

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats