Tiingelinn – Linn Andersson

Heeemma

Heej på er!
Sitter i sängen på rummet om njuter av att vara hemma. Har varit ute med husvagn,vart hos pappa osv allt har vart kul men nu är det skönt att var hemma.
Igår så sov ju jag hos Elin. På morgonen tog vi en cykeltur och åt trolleripinnar riktigt barndoms stämpel på de. Lika goda fortfarande.
Vid 1 cyklade jag o Amanda till prästryggen och badade. Det var många bekanta ansikten där om man säger så,hehe. Min lilla kusin David kom med sin kompis o sprang iväg med min sko så jag fick jaga han över hela stranden. Det var helt packat med folk bilarna gick upp till skolan,parkeringen var full och fältet.
Iaf så gjorde jah en sminkning på Amanda på standen,hehe.
Sen så var jag hemma ett tag,åkte iväg med Anton ,Stoffe ,Jenna och Pontus och badade vid nya lägenheterna. Mysigt typ. Sen hem o äta sen kom Amanda tbx och vi åkte till prästryggen med hela familjen och hade skit mysigt. När vi kom hem så blåste vi bubblor och spelade fotbollskrocket. Anton van inte så o väntat. Hm sen så körde Anton o Amanda fotboll,vi hoppade studsmatta och typ så. Sen så såg jag Amanda och Anton på en gammal Wallander. Vart livrädd som vanligt. Jah sen så somnade jag nog.
Idag ska vi ha kalas för Anton hos mamma så ska börja fixa lite

Puss och kram på er!

Hemma !!!

Saknar den tjejen !,

Min hibiscus har börjat. Blomma igen!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats