Tiingelinn – Linn Andersson

Mys med Mathilda! ,Örebro

Heej på er!!
Igår kväll åkte jag hem till Mathilda och hon och jag hade en riktigt mysig tjejkväll. Det var hur länge sedan som helst jag va hemma hos henne,men det ska verkligen inte upprepas. Vi va uppe ganska sent och i morse gick jag upp vid 9 för att åka hem till mormor och morfar. Vi åkte till Örebro och jag och Fanny gick själva på stan och fikade på Vasa cafét medans mormor va på sjukhuset med sin arm igen. Efter det åkte vi till mb med det var ganska så urplockat,sen käkade vi pizza på pizza hut,hehe nyttig typ. Jag och Mathilda åt pizza igår med. Iaf nu har jag nyss kollar när Fanny,Anton och Marcus har åkt ”glidaren”.
Puss och kram

Ny vakna o sminkade tjejer |
\/

[Bild]

Den här bilden kom inte med sist.
Anton kommer döda mig men han var ju så sjukt sööööt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats