Tiingelinn – Linn Andersson

Friendsbilderna,bodymist,Ullared

Heej på er!!
Idag var det en jobbig dag i skolan mens mycket tråkiga lektioner! Efter skolan så hade vi städ dag så jag dammsög hela övervåningen och balkongen och mitt rum på nedervåningen! Efter det limmade jag in alla sista bildredaktör i somras i mitt fotoalbum.

Sedan vände det ,pappa kom med mina Victorias secret bodymist som vi hade enställig på nordic feel! De luktade as gott sheer love och endlesslove love blev det.
Efter det så åt vi lite och sedan gick jag och Fanny till mormor och morfar dom kom hem från Ullared! Vi fikade lite och så fick vil lite grejer! Som kommer på bilderna. Såna där tofsar jag älskar ett par mysiga vantar och en skilda världar box! Love it tack mormor och morfar! Sen så hade mamma skickat mes lite bra saker som bomulls pads ,muffinsformar och scrapbooking kitt! Love it!
Idag fyller även min underbara vän jag känt hela livet 16 år! Ett helt år äldre fast ändå vara 4 månader…

Hm just det ska börja med en liten info och bild grej för varje dag och jag börjar i morgon,om bilden på anteckningar kom med så är det den 15 första dagarna sen komme det nya men inte säker att bilden kom med!

Nu ska jag duscha och läsa lite ur min bästa bok,kke något skilda världar avsnitt,kika som vanligt och hoppas att en viss person ringer mig

Puss och kram på er!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats