Tiingelinn – Linn Andersson

Clubbhörnan,singel igen,långa lördagen

Heej på er!!
I fredags var jag i skolan som vanligt! Efter skolan fixade jag mina otroligt söta småtjejer Wilma och Fanny som skulle på disco! De såg ut som tvillingar fast de vara är kusiner. Sen så var jag med Elin och Amanda och senare tig jag och Amanda massor med fina bilder ute på löv,hehe. Kl 7 var vi på clubbhörnan och bakade pizza. Fattar inte att jag inte har börjar gå till clubbhörnan tidigare vi har verkligen kul där. Sen någonstans den kvällen tig det slut med Gustav. Vill inte skriva om det här om någon undrar kan man bara messa mig eller kika. Sen på kvällen sov Amanda hos mig.

Idag har jag ich Amanda tagit en tur till Elin och träffar henne och en kille som herr Jobathan. Vet inte vad som händer mellan dem det återstår och se. Efter det har jag mest legat Jenna och skådeppat i min säng och försökt få dagen att gå!
Nu ikväll har vi faktiskt haft mysigt med familjen vi åt kräftor och jag och Fanny ligger och ser på skilda världar på mitt rym med lite godis och chips och någon god Juice!

Dag 2 på listan kommer i morgon för jag orkar faktiskt inte skriva om drömmar och framtid just idag men livar att fortsätta bocka av listan med både textning bilder!

Puss på er och HEJDÅ Gustav

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats