Tiingelinn – Linn Andersson

innebandynatten, och lite om veckan

heej alla söta läsare!

jättekul att se att så många har kollat in trots att jag inte har bloggat på länge.Så fort jag får tbx mobilen blir det bättre.

Om ni vill nå mig idag är det fb /skype som gäller.

Igår var jag på innebandynatten. Jag va med mina brudar och typ Ziyad.Innan var vi på pizzan och träffade Michell. Mathilda, My och Mathilas nya kille sen så satt typ några av killarna vid ett bord längre bort.

Såklart gick killarna i klassen vidare till finnalen som blir på torsdag veckan efter lovet med det är ju självklart när det gäller 9B.en trevlig kväll med roliga människor och nya ansikten.Efter sov jag hos Elin och vi vaknade kl 1 i morse..

Mitt rekord någonsin i mitt liv,haha. Idag har vi typ kollat film, gjort chokladdoppade bananer ( som jag inte åt men ändå) ah osv.

Veckan har väl varit hyffsad. Näjd med resultaten på proven osv särskillt musiken. Konserten i onsdags gick skitbra. Det var kul att sjunga som alltid, trevliga människor och mitt solo gick bra fast jag hade tränat så lite. Sen blev det en bild på mig i NA också. 

har inga bilder tyvärr…. 

puuuuusssssssss    

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats