Tiingelinn – Linn Andersson

Till alla tidigare och nuvarande vänner

Idag har vi varit och fikat hos mormor och morfar. Det var mysigt och gott. Efteråt spelade vi lite kort. Sen har jag bara varit hemma och tänkt en massa.

För att vara lycklig behöver man folk i sin omgivning som älskar än. För att folk ska vara lyckliga behöver de någon som älskar dem.
Det handlar om att ge kärlek och ta kärlek.

I min omgivning finns det människor som är helt fantastiska! Som ställer upp på mig, som ringer ett samtal bara för att snacka lite, som stöttar mig när saker är jobbiga, som sprider värme och glädje med ett leende, som kan ringa mig och sjunga en lite sång, som tar med mig på nya upplevelser, som kan skicka ett sms som lan göra än så sjukt glad, som stannar kvar i skolan fast de slutat för att stötta än, som man skrattar med, som man skriver låtar med, som man litar på till 100% och som man alltid har roligt tillsammans med.

Vissa tappar man kontakten med, vissa träffat man senare än andra, vissa behåller man hela livet men alla kommer alltid ha en liten eller stor plats i mitt hjärta.

Det jag saknar är väl en pojkvän men annars så har jag de finaste personerna man kan önska sig här hos mig om de så är 1 eller 100 år.

Kärlek till er!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats