Tiingelinn – Linn Andersson

Radio inspelning

Hej på er!

I fredags morse var jag i skolan super tidigt och julpyntade lite grann, bara början vill jag tillägga! Efteråt var vi i kyrkan i lindesberg och sjöng! Jag sjöng första versen på "en stjärna lyser så klar "plus fen refrängen solo. Kul var det.

Fredag kväll och lördag har jag spenderat i Finnåker! Det har varit mysigt, kul och lite jobbigt pga min dumma tandställning.

Igår när vi skulle sova så låssade ståltråden i min mun och stack rätt ut vilket gjorde sjukt ont i min mun! Vi ringde till hjälpcentralen som inte visste vad vi skulle göra åt saken helt. Som tur är fanns ju Ingela och Titti på plats som gjorde ett ingrepp med vaktmästartången! (Inte så illa som det låter) De Knippsade tråden och allt blev så mycket bättre! Skönt va de.

Vi Har sjungit en massa vilket jag älskar att göra, söta barnkören från Frövi och fellingsbro var med oss! Jag sjöng "hallelujah" "tänd ett ljud" och "barn och stjärnor" solo och så sjöng jag såklart med i kören. Jättekul med så fina och stöttande människor de bästa man kunde ha. Så mycket stöttning och komplimanger vilket var jättekul.

Bandet var också bra men de skår såklart inte mina esteter!

Elin och jag hade myskväll med morötter, dipp och annat gott på rummet när de små barnen sov! Ibland är det bra att vara stor.

Haft det toppen och tycker att alla söta läsare ska lyssna på P1 den 28/12 kl 11:03 då detta kommer att sändas! Ni bara måste lyssna på när jag sjunger, Elin läser och barnkören som klämmer i från tårna. Hela Sverige kommer att kunna lyssna om de vill!

Nu ikväll har jag tagit ett varmt bad för att slappna av lite. Mormor kom med pizza, godis och en varsin lott till mig och Fanny så nu ska vi lyxa här hemma! Vann 20:- på min lilla lott dessutom.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats