Tiingelinn – Linn Andersson

Marcus Filip Malm

Marcus Filip Malm, det finns ingen människa jag älskar så mycket som dig! Du är min själsfrände, min lycka, min längtan och mitt allt.

Du är en så underbar människa som jag kan lita på och som bryr sig så mycket om lilla mig! Jag uppskattar det som du gör så otroligt mycket så du inte ens kan förstå det! Jag är så lycklig att vi hittade varandra.

Det är jobbigt,jobbigt som bara den, att du bor så långt bort! MEN det är inget hinder, jag får sakna dig lite oftare bara och de är det värt. Jag längtar som bara den till Fredag då jag får krama om dig igen. Du förgyller mina dagar med glädje och kärlek på ett sätt ingen någonsin gjort tidigare.

Jag gör allt för sig min underbara kille. Sedan dagen det blev du och jag har jag inte tvivlat en sekund. Det var det bästa som hänt mig. Nu har det gått ca 7,5 månader sedan dess och jag är bara ännu kärare, lyckligare och säkrare på min kärlek till dig.

Alla borde få uppleva denna känsla, fast du är min! De får hitta någon annan som är perfekt för dem. Du och jag föralltid Marcus Filip Malm!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats