Tiingelinn – Linn Andersson

En tjej som är är fantastisk

Fryst kiwi doppad i choklad ?
Det är bara en sådan person som skulle komma på en sådan sak. En person som är helt underbar. Känner ni henne förstår ni precis.

Att ha en skördefest i vår koja nere i källarn varje år med massor av skumma grejor och sirener från de flesta ställena i Frövi är det inte många som har. Jag skulle gissa på att det bara är hon och jag.

En människa som jag umgåtts med sedan vi lekte med Barbie och glas kaniner i smyg, som jag gjorde om mitt eget rum till ett kryssnings fartyg med och som jag fortfarande kan göra konstiga men minnesvärda saker med.

Jag är mig själv med henne och jag uppskattat allt hon gör så sjukt mycket. Det finns någon typisk grej att om två personer är nära vänner så kan man tugga den andras mat åt än och det har hon erbjudit sig att göra när jag hade en taggtråd som stack rakt ut ur min mun.

En vän som henne är svår att få tag i. Jag är glad att jag har henne på min sida. Är jag ledsen, glad, förvirrad eller något annat så finns hon där och jag där för henne. Det är en fantastisk tjej med massor av idéer, bra tankar, kärlek och hon är helt fantastisk.

Om du läser detta ska du veta att du är vacker, fin, söt och snygg precis som du är min bästa vän för alltid. Föralltid vågar jag säga när det är dig jag skriver till för jag vet att vi aldrig sviker varandra trots olika intressen, skolor och annat.

Tycker att en person som du borde vara en förebild för andra! Hon är en ängel.

Elin Nilsson föralltid betyder du allt för mig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats