Tiingelinn – Linn Andersson

Min alla hjärtans dag med mannen i mitt liv

Hur kan man tvivla? Det är ju helt galet konstigt.
Marcus är den mest perfekta killen för mig. Ingen annan kommer någonsin få mig att känna de känslorna som jag känner med honom. Närheten, varje liten beröring som när han drar handen igenom mitt hår, hans läppar mot mina allt allt allt är så perfekt.

Efter att inte ha träffat honom på så lång tid så blev jag så fundersam men det var sjukt onödigt. Vi är inte nykära länge men den kärleken som finns emellan oss nu är så mycket bättre. Marcus Malm är killen som jag vill dela mitt liv med. Ingen kommer kunna gå emellan oss två. Det går inte att förklara vad det är som gör att vi passar så bra tillsammans.

Vi är så olika som det bara går, vi kan tycka precis tvärt om varandra om olika saker. Nästan bli småsura på varandra för vi har så olika åsikter men ändå så passar vi så bra.

Vi har olika intressen, prioriterar olika, bråkar med varandra men ändå så är kärleken så stark. Jag skäms över att ens tänka tanken att vi inte skulle vara tillsammans eftersom det är så uppenbart att jag älskar honom och han mig.

Det kan vara svårt med ett diatansförhållande vilket jag tycker att det är , men det är värt varje liten tår av saknad när man vet att man kommer ses snart igen.

Idag har vi haft en riktgt mysig dag tillsammans som kommer ha stor betydelse i mitt liv. Det var min första alla hjärtans dag tillsammans med en kille och nu vet jag att jag kommer ha en resten av åren här framöver.

Puss och kram på er!❤️❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats