Tiingelinn – Linn Andersson

Mitt rum, välkommen in!

Hej på er!

Det har varit flera personer som har önskat att jag ska lägga ut bilder på min inredningsstil och här kommer detta inlägg. Jättekul när ni tipsar om inlägg ni vill ha fler av.

Har en ganska personlig stil som är en blandning av nytt och gammalt. Mycket vitt och rosa är set såklart och många romantiska små prylar. Är själv ganska nöjd med mitt rum eftersom att jag tycker att man ser mig i mitt rum. Med det menar jag att man förstår hur jag har tänkt med varje detalj. Det märks tydligt att det är jag som bor här.

Puss och kram så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats