Tiingelinn – Linn Andersson

Har paraplyn kön? – reagerade på detta

Hej på er!

Reagerade på en sak på Ica för ca 20 minuter sedan och var tvungen att se om någon av er läsare tänker som jag.

Jag var inne på Ica efter att ha lämnat Frida vid tåget och precis vid kassan så ser jag detta.

Herrparaply 99:-
Damparaply 69:-

Min första tanke av allt var "vad är vad" jag frågade och fick svaret att de översta paraplyerna (de svarta) var herrparaplyer. De var större och är hårda och går inte att fälla ihop. De lite mindre (de blåa och de rosa) var damparaplyer och går att fälla ihop.

Förut har det ju varit diskussioner om att blått är för killar och rosa för tjejer men nu är båda för tjejer för att de är små och går att fälla ihop så färgen har alltså ingen betydelse.

Jag funderade en stund och kom på att jag köpte ett vitt spetsparaply för ca en månad sedan som jag är så nöjd med och inser att det är hårt, stort och inte går att fälla ihop. Alltså måste detta anses vara ett herrparaply.

Alltså hallå vad är detta, vi har kommit så långt att både tjejer och killar får vara lucia i ett luciatåg men vi sätter kön på vilket paraply man bör köpa.

Jag heter Linn Andersson, är 17 år och stolt ägare till ett herrparaply!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats