Tiingelinn – Linn Andersson

Testar jättekonstiga frukter

Denna frukt heter Pepino och smakar ungefär som svag melon päron aktigt.

Denna frukt heter Cherimaya och var super god! Den smakar som jordgubbar med grädde, alltså i en och samma. Väldigt gräddig.

Denna frukt heter mangostan och smakade inte så mycket, lite kryddig och söt.

Detta är en kiwano! Asså wow hur fin?

Jag tycker den smakar typ som passionsfrukt men Marcus kompis Martin tycker den smakar Kivi, hehe.

Detta är en vad jag kallar drakfrukt men som tydligen heter phitaia! Denna är as god! Det smakar som Kivi fast mycket sötare och godare! Love IT!

Mini ananas!

Så söt, hihi.

Sedan hade vi lite "vanliga" frukter som var physalis, stjärnfrukt, mini vattenmelon, vindruvor, jordgubbar, banan och mango!

Här har vi en liten kumquat som är en citrusfrukt som smakar som en mandarin ungefär fast är söt utanpå och sur inuti. Den är pytteliten o man kan äta den med skalet på.

Hej finisar!

Jag, Marcus och Olivia var på stan idag och på hemvägen stannade vi på Ica maxi och köpte massor med goda frukter, eller ja, framförallt konstiga frukter.

Kassörskan blev helt förstörd, haha. Hela kön bakom oss skrattade för namnen är så konstiga, ni kan läsa under varje bild, haha.

Var i alla fall super mysigt att testa alla dessa frukter. Vi år dem framför Djungelboken som hela familjen Malm tittade på.

Sedan kom Martin, Marcus vän som blivit utblåst och spelade schack med honom hela natten så då fick han med smaka på dem goda små frukterna, haha.

Var en mysig kväll hur som helst och super kul sätta testa allt.

( läs mer under bilderna om frukterna)

Puss och kram '

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats