Tiingelinn – Linn Andersson

En dag i Örebro med fina klasskompisar

Hej finisar!

Idag var vi på universitet med skolan som jag skrev i morse. Vi började dagen med en försenad buss som blev ännu mer sen på grund av att vägen stängdes av för ett träd hade ramlat. Men vi hann i alla fall i tid till att gå på 3 pass. ( Vi skulle ändå inte hunnit första)

Väl framme fick vi bullar och frukt, haha. Sedan fick vi välja vilka utbildningar vi ville kika på. Jag gick först på musikproduktion och låtskrivande som absolut inte var något för mig. Jag vill vara den som står på scenen och sjunger, inte den som mixar och sånt, haha.

Sedan var jag på media och PR vilket verkade ganska intressant men jag vill ju rikta in mig mer på marknadsföring och sociala medier när jag någon gång långt fram läser vidare.

Sist av allt var jag på ämneslärare utbildningen där jag fick en chock! För att bli lärare på högstadiet och gymnasiet måste man läsa 5 år! Det är lika länge som en civilingenjör liksom. Snacka om att man ser upp till sina lärare ännu mer nu. De måste verkligen brinna för sitt jobb. ( Vet att många av mina musiklärare läst ännu längre än så dessutom)

Det var intressant men jag surade ju ner mig över att man inte kunde kombinera musik och svenska som är mina favoriter. Musik och matte gick ( läst matte 4 var krav dock) usch och fy och även engelska men inte svenska som är mitt favorit ämne. Hmm..

Skulle nog kunna tänka mig jobba som lärare men då för yngre barn låg och mellanstadiet i så fall. Men vet inte riktigt.

Som en sammanfattning var det väldigt bra att vi fick åka på detta och se hur gigas risker universitetet i Örebro är! Detta kommer ju dessutom vara en plats min älskling kommer befinna sig på i 5 år framöver.

Det enda negativa var väl att man blev sjukt hungrig då det inte fanns möjlighet att hinna äta mellan passen och även att det inte riktigt fanns föreläsningar om något som jag verkligen är intresserad av. Men ändå väldigt lärorikt.

Efter universitetet då åt jag, Anna, Cassandra och Yaqeen på La baguett och gick lite på stan. Vi han spana in lite fina klänningar och så, hihi.

Var en super mysig dag med dessa brudar plus 2 av deras killar så ah, en bra dag helt enkelt.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats