Tiingelinn – Linn Andersson

Ultraljud och frukost på stan

Hej finisar!

Imorse var jag på Kub testet som är ett kombinerat ultraljud och blodprover som är tagna sedan tidigare. På så sätt mäter man risken för kromosomavvikelser hos fostret. Tror jag skrev det igår.

Var sjukt nervös men mest över att det skulle vara något annat fel. Visste redan innan att jag inte skulle gjort en abort på grund av kromosomavvikelser.

Hur som helst var det en livlig liten krabat där inne, hihi. Risken var minimal så gjorde mig så glad.

Tyvärr kunde Marcus inte följa med denna gång, första saken han inte är med på så var lite tråkigt men mest för honom såklart. Däremot var Jenna med mig var så tacksam för det.

Barnmorskan var dock väldigt tvär och otrevligt tyvärr vilket gjorde mig lite ledsen. Fördomsfull och elak som inte trodde att jag hade råd att köpa två ultraljuds bilder för 60:- ens osv.. men men skiter helt i henne för henne träffar jag aldrig mer bryr mig bara om bebisen.

Efteråt tog vi en frukost fika på Vasa cafét som är mitt nya favorit ställe. Kommer gå dit istället för espresso house på morgonen nu alltså. Hembakat, ett galet stort sortiment och mysigt med bra personal. Toppen helt enkelt.

Sedan har jag varit i skolan och just nu är jag trött, GRAVID hormoner skuttig, haha osv så ja jag skippar att skriva något om det just nu.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats