Tiingelinn – Linn Andersson

Lilla sjöjungfrun, Camping puss och kräftor

Hej finisar!

Nu sitter jag i en camping stol och äter lite varm banan med smält Marabou och sirap i! Så sjukt gott!

Brudarna har varit ute hela dagen med båten typ och Marcus och Albin knasbollarna simmade ut i sjön på en späckhuggare och luftmadrass för att skrämma dem, haha.

Såg så sjukt roligt ut när de guppade runt sådär. Marcus såg ut som typ lilla sjöjungfrun och Albin kom efter på späckhuggaren. Som två små barn hehe. Så söta ändå!

Såg sjukt roligt ut i verkligheten men var svårt att fånga på bild.

Sedan så har vi typ myst, jag har badat i skön! Herregud alltså att jag gjorde det!?inte badat i en sjö på hela sommaren liksom.

Vi kikade även burarna i morse och jag hade 21 st i min! The winner! Så kul. Vi har lagt i fler burar idag ute i sjön så vi rodde ut. Asså vilken mysig dag. Ska bli kul att se burarna imorgon innan vi åker hem.

Nu ska vi snart köra musik quiz och äta våra goda kräftor!

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej. Alltså jag måste säga detta. Jag menar inget illa nu men ditt löshår. Det syns väldigt väldigt mycket. Det är inte alls samma färg som ditt vanliga hår. Vill inte låta elak men jag undrar bara varför du inte köper löshår i din egen färg? Det är två helt olika färger. Är de ombre du är ute efter så finns de bättre färger. Prata med en frisör och fråga vad dom kan göra för ” ombre ” isåfall. Löshår ska vara diskret. Nu är ditt löshår faktiskt set första man tänker på

stats