Tiingelinn – Linn Andersson

Mitt hjärta slår, ditt hjärta slår

Hej finisar!

Alltså är inne i min kärleksbubbla just nu.
Marcus är en så underbar perfekt människa att jag inte finner ord.

Ibland tror jag inte att varken jag eller andra inser hur himla underbar han är. Jag är typ "van" att ha en kille som alltid ställer upp, som smörjer in min mage med olja, som pussar och pratar med bebisen i magen flera gånger om dagen, som håller mig i handen, som pussar mig offentligt som verkligen älskar mig.

Alltså det är så himla fantastiskt. Mitt hjärta slår så himla hårt för honom och hans hjärta för mig. Inuti mig ligger en ny människa vi två har skapat tillsammans och hennes hjärta slår för att vi 2 har fått det att börja slå. Det är så himla magiskt.

Jag och Marcus längtar så mycket. Man ser längtan i hans ögon, hoppet när jag fick lite förverkar, besvikelsen när han inte kan följa med på alla ultrajud för han typ har tenta och sånt. Alltså han är så underbar. Man känner redan nu kärleken till hans bebis i magen och det är så himla fint.

Jag önskar alla kunde få en lika fantastisk människa i sitt liv som ställer upp för sin tjej och dotter i magen innan hon ens är född. ( Låt bli min bara, haha)

Dessa bilder tog vi igår kväll på campingen och ja kärleken flödar.

Det är aldrig fejk på min blogg liksom. Det är såhär vårt förhållande är.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats