Tiingelinn – Linn Andersson

nej jag dissar inte !

Hej finisar!

Åh blir galen. Idag har Tindra varit väldens snuvigaste lilla tjej verkligen. Det har inte gått att lägga ifrån henne en enda sekund utan att hon blir ledsen. Sådana dagar finns det när man har en bebis och jag tror alla föräldrar kan relatera.

Mitt liv ser helt, helt annorlunda ut nu. jag har fortfarande massor av bollar i luften, jobbar mitt ett projekt som tar mig flera timmar om dagen och har även bloggen, Instagram och massor av annat plus ett hem att sköta.

Något som prioriteras i sista hand är min telefon. Förut var jag verkligen en mobilnörd, nej men asså jag svarade snabbt på sms, svarade nästintill alltid när någon ringde, svara meddelanden på Facebook och så vidare.

Nu är jag sååå seg. Alltså har mobilen ligger på ljudlöst i ett rum och sitter och matar mitt barn i ett annat typ. Hon går före allt och jag skrev ju redan innan hon föddes att det är så viktig för mig at man ger all uppmärksamhet till Tindra liksom. Vill inte sitta och sms:a när hon totar på mig. Tittar hon på mig ska hon få ögonkontakt.

Jag bloggar, instagrammar, ringer, sms:ar när hon väl sover, hehe.

Så till er alla, jag dissar inte, skiter i er och så vidare, jag svarar så fort jag kan!

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats