Tiingelinn – Linn Andersson

Jag orkar inte längre

Godmorgon finisar!

En trött mamma som är så arg och ledsen att hon inte vet vart hon ska ta vägen skriver detta inlägg just nu!

Med en liten älskad bebis som vaknar och vill ha mat under natt tid är det ganska hemskt att vakna varje morgon av hemska ljud som låter som att golvet i vår lägenhet ska ramla igenom. Så sjukt arg och ledsen blir jag.

Finns nog inga ord för detta. Mitt humör börjar ju på sämsta sätt på morgonen varje dag.

Just nu är min största dröm att de bara ska upphöra. Jag har ringt och frågat dag efter dag när det ska vara över och blir lurad varje gång. 1 det skulle varit klart när vi flyttade in den 1:a september.. sedan har de sagt, bara veckan ut, bara en dag till men det händer aldrig.. det fortsätter bara.

Jag blir så ledsen så jag grinar. Enda sedan jag och Marcus blev ett par har vi längtar efter detta! I över 3 år! När vi fick veta att vi skulle få denhär lägenheten blev vi ju överlyckliga. Hade längtar så länge. Vi jag räknat ner dagarna hela tiden, detta var en dröm för oss.

Vi skulle flytta in i en nyrenoverad lägenhet och bli sambos.

Nu kommer ju första tiden med Tindra och första lägenheten och tiden som sambos bara vara förknippade med buller och oljad vad det gäller boendet.

Jag har så mycket ångest och känner mig som en dålig mamma när jag låter min dotter bo här!

Vi kollar nya lägenheter varje dag trots att vi älskar lägenheten förutom detta. Att hitta en ny i samma skick är omöjligt.

Jag får ångest och bara grinar över detta. Snacka om att förstöra något som var en av de största sakerna i våra liv.

Bjuder på lite mysbilder från prick nu! Tindra ligger och sover så sött på min arm. Hoppas hon inte har samma huvudvärk som mig när hon vaknar.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Clauclau

    God morgon <3 va fin blogg du har, ta gärna ett titt i min med. Följa varann kanske? ? Driver en nappsida där jag säljer lyxiga nappar kolla gärna in nappkungen och följ oss hade uppskattat det sjukt mycket. Ha en superfin dag!

stats