Tiingelinn – Linn Andersson

Vegansk spa kväll

Hejsan finisar!

I förrgår kväll unnade jag och Marcus oss en liten mys hemmaspa kväll med produkter från Novaconcept som detta inlägg är i sammanbet med Novaconcept är en hemsida som säljer snälla smink och hudvårdsprodukter och med snälla menar jag att de innehåller bra ingredienser plus att ingenting är testat på djur. Ekologiskt och mestadels även vegansk och som sagt fritt från djurtester.

Jag och Marcus har testat produkter från serien kivvi. De är veganska och inte testade på djur vilket känns sjukt bra i mitt hjärta. Här nedan kommer jag visa produkterna! Är så glad att denna hemsida finns för är supersvårt att hitta veganska produkter. På kika har de inprincip ingeting tyvärr.

Här har vi kroppsmarmelad som jag använde när jag var gravid. Minskar risken för bristningar , doftar underbart och är så värd. Använde den på slutet av graviditeten när huden är som mest spänstig. Har inte en bristning på min mage så är super nöjd. Den gula burken är en läppmarmelad som är helt fantastisk. Riktigt lypsyl är bara dåligt och uttorkande för läpparna som de flesta av er kanske redan vet men denna underbara produkter är verkligen återfraktande.

Här har vi alla mina och Marcus produkter.

Här testar Marcus after staven från herrserien.

Är verkligen så kul att de har en herrserie med! Perfekt när man vill skämma bort sin kille. Marcus älskade både schampot och after staven . Det är ju sådana produkter som rå ut så varför inte köra på ett lyxigt vegansk märke.

Här har vi mina ansiktsprodukter! En rengöring för ansiktet, ett ansiktsvatten och en återfraktande kräm ! Alltså doften på dessa är helt magiska.

Sedan sist men inte menigt, en handkräm! Nu börjar det ju bli vinter och då får man ju so torra händer jämt så denna är guld värd!

Jag och Marcus hade en så himla mysig spa kväll verkligen! Rekommenderar verkligen denna hemsida för er som vill använda produkter som inte skadat någon eller innehåller krossade löss och så vidare.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats