Tiingelinn – Linn Andersson

Vill du vara min vän ?

Hej finisar!

Bjuder på en bild på det käraste jag har.

Kände bara för att öppna mig lite för er. Jag har börjat känna mig så ledsen ibland på grund av en sak.

Sedan vi var med i unga mammor och med tiden att min blogg växt så pass mycket och även instagram så har detta börjar hända.

Det är så många som hör av sig och skriver bland annat såhär:

”Hej fina Linn, du är så himla fin och din dotter är så perfekt. Jag är med ung mamma och skulle gärna vilja ha fler följare på instagram, skulle du kunna tipsa om mig” osv osv…

Ibland tycker jag det är kul att tipsa om konton men har märkt av ” fjäsk” för att få följare och likes.

” Jag trodde jag skulle få fler likes och följare när jag fick barn”

”Skulle du vilja lägga ut mig på din instagram. Du känns som en sådan som vill dela med dig av följare och likes och inte är ego och vill ha dem för dig själv. Därför kanske du kan göra reklam för mig även fast jag bara har 200 följare, kram fina”

Osv osv…

Ibland känns det även som folk vill bli vän med mig för att få synas på min blogg eller vara med i Tv. Det känns så himla jobbigt, blir så ledsen.

Jag har vänner som jag vet är 100% äkta och skiter fullständigt i min blogg, instagram och tv men är rädd för att skaffa nya vänner.

Även om ingen såklart menar något dumt så är det så sorgligt. Jag vill ju lära känna en person för att den är just den inte för att vinna något på det.

Jag undrar verkligen hur det är för kändisar med vänner och så. Om sånt här händer mig som bara är en liten bloggande mamma som bor på landet.., vad händer alla kända personer då?

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats