Tiingelinn – Linn Andersson

Äntligen ett vackert hem

Hej finisar!

Gud vad fint vi börjar få här hemma! Har varit så inställd på att flytta så vi inte satsat på att gör iordning 100% hemma men nu börjar vi faktiskt få fint. Tänk vad mycket lite tavlor kan göra!

”Koden ”LINN” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 21-25 Feb *Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar”.

Våra hem har blivit så mycket mer levande med lite posters uppe i fina ramar! Just Desenio har så vackra posters och ramar . Tycker det är så fint att kombinera lite rosa och grönt, älskar verkligen blommor.

Desenio har även fina billiga ramar . Jag älskar ramarna för de är så himla smidiga att öppna, de är super smart funktion och inte sånna där jobbiga flärpar på baksidan som man bryter naglarna av att öppna. De bästa ramarna jag någonsin haft! Är så nöjd med både ramarna och posters, här kommer lite bilder.

Vårt vardagsrum med guld ramar och fina växt motiv. De ser sena ut på bilden men är för jag höll kameran snätt, haha. Är inte så dålig på att få till det rakt.

Hur fint blev inte detta? Jag är så himla nöjd!

Här har vi 2 till fina posters med blommor och blad, haha. Sedan är det en bild på mig och Marcus när Tindra låg i magen i mitten, blev så fint tycker vi. Gillar inte att ha för mycket bilder uppe för det ser så rörigt ut men blev så snyggt när posters bryter av lite.

Haha, om någon mer än jag älskar avokado så köp denna! SÅ himla fin! Den har vi i köket i en silverram tillsammans med mina avokades, haha. Galen avokado kvinna!

Hoppas att ni blev inspirerade utav inlägget och glöm inte att koden ” LINN” ger 25% till och med den 25:e!

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats