Tiingelinn – Linn Andersson

Något många av er väntat och tjatat om

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Själv sitter man och försöker lösa ett stort problem, nämligen att bilen inte startar. Behöver någon med startkablar som kommer hit och hjälper oss. Klockan är 7 och klockan halv 3 ska vi iväg till Linköping. Tusan alltså! Hur ska vi lösa detta!? Fan.

Hur som helst till inlägget. Jag använder ju sminkmärket palina som har vårdande sminkprodukter gjort av mineraler. Inte massor med dålig utfyllnad. Har visat er före och efter bilden på innan jag började använda deras hudvård och smink och efter, så galet.

Nu har jag ett samarbete med Palina! Så kul. Därför har jag nu rabattkoden Linn20 som ger er 20 % rabatt till och med den 3/8! Hur himla bra va?Palina är typ aldrig på rea eller rabatt så detta var verkligen stort, hihi. Här nedan i inlägget kommer mina nya produkter.

Ögonskugga/ highlighter som jag ska använda den som. Färgen champagne om någon vill köpa samma. Tips med denna är att ta consiler under och denna uppe på. Blir mycket mer färg då. Jag själv ska använda dem som highlighter.

Läpppenna, älskar när det inte är kladdigt på läpparna.

Consilern jag pratade om där uppe med ögonskuggan, har den för övrigt alltid under ögat med i en ljusare nyans. Jag har färgen Stockholm. Sedan cc Cream de är den mest täckande foundation men som jag sker vår alla produkter vårdande för huden så cc Cream. Denna använder jag en foundation pensel till eller ibland även mina egna fingrar. Blir bra tycker jag. Har färgen Newyork på denna nu på sommaren.

Mina 2 rengöringar. Dessa är A/O verkligen. Den i vit flaska är väldigt mild och innehåller äppelsyra, så bra, den har jag alltid runt ögonen och varannan dag i ansiktet. Den blåa är mirakel produkt.Innehåller aktivt kål och alltså efter en vätt med den känner man skillnad huden blir så len! Helt fantastisk.

Sedan ett nermattande puder. HD puder denna är guld för att få fina bilder när man tar bilder.

Brynskugga. Har aldrig använt penna utan fyller alltid i brynen med en skugga, denna!

2 nya skuggor. Jag använder alltid dessa ” lösa” skuggor. Anledningen är att det är så lätt att bara dutta på , det blir bra direkt även om man inte ” kan” sminka sig liksom. Har ca 10 st haha. Besatt. Dessa är helt nya färger för mig Beyonce och Goldie.

​Här ser ni skuggorna! As fint att ha dessa 2 tillsammans. Ville visa er hur snygga dem verkligen är för de syns inte på hemsidan tycker jag. Inte alls et rättvis bild där! Är dessa som är gjorda av bland annat krossade ädelstenar för att få fram skimret och det, magiska är dem!

Koden Linn20 ger alltså 20% på hela palina, hudvård och smink! 

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats