Tiingelinn – Linn Andersson

Studenten och panik med bilen

Hej finisar!
Vilken dag igår!
Vaknade med den hemska mensvärken jag hade för ca 2 år sedan innan jag var gravid och amma o allt vad jag har gjort som gör att man inte har mens.
Hade glömt hur fruktansvärt det är. Svimmade på Tindras rum när hon precis hade lagts ner i sin säng. Jag känner när jag blir yr så hinner oftast sätta mig. Denna gången blev det ett stort blåmärke på låret bara…
Hur som helst bilen startade inte när Marcus skulle till jobbet så han fick ta bussen i ren panik. Efter det försökte jag ragga hjälp utanför lägenheten men ingen ville ställa upp så jag la ut i ” Köp och sälj i Örebro” på Facebook och på 5 min hade säkert 20 goa glada örebroare hört av sig och ville hjälpa mig, hur fantastiskt! Älskar att bo i Örebro nu haha.
En man som ägde ”Örebro bilbärgning” hörde av sig och han skickade en av sina unga killar och vi fick hjälp gratis av ett proffs. Så himla trevlig, rekommenderas!
Åt lite bakad sötpotatis som jag lagat själv, blev så gott rekommenderas verkligen!
Vi kom tillslut iväg till Linköping och hann träffa Jens på sin studentmottagning! Fina Jens! Nu har även han slutat estet. Underbart.
Marcus hängde med sina vänner igår, Jens storebror Martin och dem spela fotboll och hade kul och jag satt och prata med mamma Mia, haha. Hon gjorde mig så exalterad på bröllopsklänningar nu. Jag måste dit o kolla! Vi ska kika om vi kan göra ett samarbete typ, hon jobbar på en fantastisk bröllops butik.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats