Tiingelinn – Linn Andersson

Kalla sitt barn vad som helst?

Hej finisar!

Kolla lilla Tindris som är lite självkär och spelbar sig, haha. Sessan!

Jag har tänkt på en sak. Tycker ni det är okej att kalla sitt barn vad som helst? Det har blivit lite trendigt nu att kalla sitt barn för fula saker på skämt. Jag kan skoja och säga ” Tindra nu är du till salu tror mamma” när hon gnäller och gäller tillexempel men det är max för mig typ. Kan väl säga mammas lilla skitunge någon gång men inte mer än så.Detta kan jag känna mig dum över och har typ slutat och skämta om sådant för nej hon är de bästa finaste jag har och jag vill aldrig sälja henne, vill aldrig kalla henne något hon inte förtjänar. Varje sekund hur jobbig hon än är är hon de finaste och bästa i mitt liv!

Läser ord i sociala medier som rövhål, glädjedödare, monster, skithög och liknande. I min värd finns det inte. Jag förstår ju såklart att föräldrarna inte menar något sådant men tänk er själva att veta att ” Mamma kallade mig för rövhål” hur kul är det. Jag skulle bli ledsen.

Vissa saker tycker jag inte man skämtar om. Eller som jag på riktigt läst när folk kämpar om att ” Just nu vill jag bara döda mina ungar ” NEJ det är helt galet i min värld. Vet att man inte menar det och ja jag kanske är lättkränkt men nej för man säger inte så om de finaste man har och vart är respekten mot föräldrar som förlorat sina barn? Vart är respekten mot sina barn….Ibland tror jag man gör sig till på sociala medier med.

Hur tänker ni?

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lyckligtjej84

    men skulle inte kalla mina barn om jag hade för nåt de som säger dumma ord till sina barn varför har dom barn om de tycker det är jobbigt. och vill säga du har jätte söt dotter

  2. LILIAN

    Men nej! Vem säger sånt ? min dotter heter Olivia och nu när hon är liten och inte förstår kallar vi hennehar oliven. Men annars Olivia, älskling, gosunge eller buse ❤

  3. E

    Helt absurdt att det förekommer. Ingen ska behöva bli kallad sådana saker och blir det normaliserat att använda sådana uttryck kommer världen snabbt gå åt helsike. Det är inte roligt att bli kallad fula ord av människor som inte är tillräckligt begåvade för att lägga en sund tanke bakom sitt föräldraskap eller som inte kan anstränga sig en smula för att hålla tillbaka impulsiva och barnsliga uttryck.

  4. jjenniferjj

    Tycker att det är så hemskt när man hör och läser sånna ord om barn.
    Började själv bråka med en vän pga att hon kallade sitt barn k*kunge, h*runge och sånt. Hon tyclte jag var så allvarlig som blev sur för hon sa så för hon ”menade” inget illa. Trots att hon skrek och var arg när hon sa det.
    Kan man inte hanskas med vad man säger borde man kanske söka hjälp.

    Ni verkar ha en sån nysig familj. Hittade precis din blogg. Väldigt mysig blogg ?

  5. Jennifer

    Tycker inte heller att man kan kalla sina barn vad som helst. Jag har som mest sagt på skoj kom hit din lilla skitunge när min son var mindre och sprang runt innan badet full i mat efter vi hade ätit. Har kompisar som kallat sina barn både jävla unge och k*kunge och f*ttunge.
    sa självklart till att detta inte var okej att kalla någon för det och ville absolut inte höra det igen. Kompisen blev sur och tyckte jag skulle förstå att hon inte menade något elakt men kan inte ta det på skämt heller när man hör att hon var arg.

    Ni verkar vara en sån mysig familj ? kram

  6. JosefineMoberg

    jag tänker precis som dig! skulle aldrig kalla mina barn något dumt och precis som du skriver känns det som att det blivit en trend! okej om man tycker det är jobbigt osv men att säga rövhål, idiot osv känns inte så bra att använda sina sociala medier för tyvärr. kramar

  7. Anonym

    skulle aldrig kalla mina barn det. vi har tillsammans med en fotograf tagit en bild på mina barn där min äldsta står utanför en kartong och bebis står i en kartong och det stod ”till salu” på kartongen. detta var ju mer ett skämt men inget annat skulle jag tänkas göra/säga om/till mina barn. kram

stats