Tiingelinn – Linn Andersson

Lugn och harmonisk hihi

Hej finisar!

Detta inlägg är ett mysigt samarbete med Dermosil.se.

Jag älskar deras hudvård, smink och ni vet ju hur galen jag är i deras rengörinssprayer, hehe. Sprayar överallt hela tiden. Tagit slut oå några flaskor fast dem är så dryga, hihi.

I detta inlägget tänkte jag presentera varje produkt för sig under bilderna så kika vidare.

Detta är en liten mask man sätter över ögonen för avslappning. Man sprayar lite av sprayen som medföljer och den gör att man blir lugn, Marcus gillade också denna, han vill sno den från mig hela tiden så vi kanske från beställa en egen till han för de är så himla billiga och just nu dessutom på rea.

Länk till mask med spray .

Sminkprodukter.

Deras nya lyxiga foundationborste är såååå bra den kan jag verkligen rekommendera.

Pudret är med superbra och mattar ner .

Rouge borsten är med bra och så himla fiiin med alla färger!

Har alltid älskat deras concealer som jag har under ögonen den piggar verkligen upp.

Den nya Deon med äpple är helt fantastisk ! Doftar så gott och är så billig och man luktar inte svett kan jag lova! KÖÖÖP!

Denna rumsdoften är fantastis k. Vi har den i vårt vardagsrum och det luktar så gott så fort man kommer in där. Vi har haft en annan rumsdoft från Dermosil tidigare men älskar denna ännu ännu mer! Denna kommer ni verkligen inte bli besvikna på.

Fast inlägget är ett samarbete är alla recensioner 100 % genuina. Skulle aldrig tipsa om något jag inte gillar och har hänt med andra företag att jag skickat tillbaka saker för jag inte varit nöjd och vill marknadsföra till er.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats