Tiingelinn – Linn Andersson

För att inte kasta pengar i sjön

Hej finisar!

Idag vill jag tipsa er om något helt fantastiskt, nämligen MyBonus.com . Detta inlägg är ett samarbete med MyBonus.

MyBonus.com är en hemsida där du registrerar dig helt gratis och får pengar tillbaka på allt du handlar online. Det enda du behöver göra är att logga in, välja butiken du vill shoppa på – det finns butiker som bland annat Nelly, Jotex, Hotels, Lekmer, något av apoteken, ja listan kan göras lång och sedan genomföra ditt köp som vanligt. På varje köp får du en viss procent i återbäring som du sedan enkelt kan föra över till ditt bankkonto. Pengar att göra något roligare för!

För varje köp du genomför får MyBonus en provision av butiken som de sedan delar med dig, så enkelt är det.

Man kastar pengar i sjön om man inte använder MyBonus för det innebär ju att man går miste om pengar som man annars hade kunnat spara. Att behöva betala mindre genom att få tillbaka pengar är inget att klaga på, hihi. Med koden Tiingelinn får ni även 50 kr i välkomstbonus.Ni kan bli medlemmar direkt via denna länk: www.mybonus.

Har letat efter en hake med detta men det finns ingen, lite för bra för att vara sant nästan.Jag beställde hem nappar från Apotek hjärtat där det redan var billigare på webben än i butik och nu fick jag även tillbaka pengar på det jag handlade! Kan verkligen varmt, genuint rekommendera MyBonus.

(Om ni fortfarande inte förstår hur det fungerar kan ni kika på filmen nedan.)

Han verkligen varmt, genuint rekommenderar My bonus !

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats