Tiingelinn – Linn Andersson

Melon tjejen

​Hej finisar!

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Twist shake .​

Min Goa tjej ÄLSKAR melon och typ alla frukter precis som sin mamma.. och pappa, haha man vet vad hon fått det ifrån. Är era barn också så eller är det just hon? Om hon äter melon och inte får mer kan hon skrika hur högt som helst tills hon får mer, mammas melon monster, haha.

Vi har nu fått massor av fina produkter från Twistshake för Tindras ålder, de har mycket olika saker anpassade efter hur stor ens barn eller bebis är vilket jag gillar. 

Tindra har fått 2 flaskor från pärlemo kollektionen som jag blev helt kär i så nu när hon börjat använda dem är jag så extas, haha. Älskar skimmer. Den ena är i champagne och den andra rosa, är kär! Sedan det bästa av allt är helt klart klickmattan, den kan man använda så länge så enligt mig en bra investering. Det är en matta som finns i olika färger som man klickar fast matskålen på så hon inte kan kasta iväg den så hela smidigt och bra verkligen. Sedan kan man köpa tallrik när barnen är större, sååå bra! Vi har bebis skedarna men finns även skedar så barnen kan äta själva, bestick, ja det är det jag verkligen gillar, att det finns olika får olika åldrar och allt i galet många färger så man får lite beslutsångest vilka man ska välja, jag har varit lite tråkig och kört på vitt och beige men så snyggt tycker jag. 

Juste glömde säga det, finns lock som medföljer till skålen så man kan liksom förvara något där i och ta med sig som en matlåda, hur smidigt, älskar när saker underlättar så Lipper man ha en matlåda, sedan lägga över i en matskål, allt som är effektivt gillar jag.

Måste dra ett slag för haklapparna med, hihi. Dem går att dra åt så det inte blir kladd runt halsen som är ett problem för oss väldigt ofta, dem kommer i 2 pack, var tråkig där med och valde svart och vit men finns massor med färger. 

Nu har jag även en rabatt till er, med koden ” tiingelinn” får ni 20 % rabatt på hela sortimentet och även 10% extra på neonkollektionen så blir totalt 60% rabatt på den. Den mörkrosa flaskan vi har på sista bilden är därifrån. 

Juste nu kom jag på en sak till, det vi använder på riktigt varje dag sedan Tindra föddes är de små behållarna som medföljer till flaskorna men som man även kan köpa separat. I början hade jag urpumpad bröstmjölk i dem och nu har vi varje dag ersättning eller välling pulver, perfekt att bara hälla över i flaskan sedan och dricka direkt. Blandar rätt mängd redan, smart smart smart! 

Puss och kram! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats