Tiingelinn – Linn Andersson

Barnvakt åt Tindra, tandläkaren och tjejmys fika

Hej finisar!

Alltså vilken dag igår! Morgonen var ju sådär med elaka gubben som jag skrev om i tidigare inlägg, fy hade gråten i halsen länge.., plus att jag skulle tänka av min plattång så jag satt och höll in med tummen på plattan flera sekunder innan jag kände, aj aj! Nu har jag typ ingen känsel överst på den, så knotigt är det!

Hur som helst vid 12 gick vi till UMP och åt jättegod kycklinggryta som en tjej hade lagat! Vi var där och sedan gick jag till tandis och fick göra en så sexig grej som en bettskena jag ska sova med pga min minskade gapförmåga och knasiga käkleder. Tindra var kvar på UMP och Johanna tog hand om henne! Kändes så himla bra på något sätt. Lämnar aldrig henne till barnvakt men var skönt när jag var hos tandis att fokusera på en sak, haha. Sedan att ha en nära vän som vill passa henne, snyft, snyft, är så betydelsefullt för mig. Älskar när folk ställer upp på riktigt!

Sedan gick jag, Johanna, Milia, Tindra, Felicia och Theo en sväng på stan så barnen kunde sova. Sedan blev det esspressohouse mys. Så galet skönt och trevligt. Ser framför mig hur vi sitter där när vi är 2 ” tanter” och fikar o pratar medan barnen sitter vid ett eget bord och viskar, haha.

Inte lätt att få 3 att sitta stilla samtidigt !

Mums! Den där lilla kakan med strössel på var sååå god!

Fina tjejerna!

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats