Tiingelinn – Linn Andersson

Sjukt klipp som inte hör hemma på en barnkanal

​Hej finisar! 

Detta kanske ni tycker är sjukt löjligt, jag vet inte men jag och Marcus bara ” VAD I…” När vi såg detta. Vi brukar låta Tindra kolla 10 min när hon borstar tänderna på kvällen på lite barnprogram på youtube. Är sånger med animerade figurer hon älskar det! På den barnkanalen kom detta klipp jag länkat upp. 

Marcus bara usch vad är detta, tog bort datorn från henne och kollade klart själv, han visade mig sen när hon sov och för mig kan jag inte förstå detta som ett barnprogram. Det är ett barn som tycker fjädrar från en tupp, stryper en katt genom att hänga i ett snöre från en balkong, dränker en hund, slår barn… alltså… Det är obehagligt och så skrattar han jättehemskt och elakt. Usch!! 

Vet inte om detta är en ” Lär barn vad de inte ska göra” men sådan avskyr jag. Fokusera på att lära vad som är rätt istället för vad som inte är rätt. 

Vad tycker ni? 

Puss ch kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    nej fy! har hört denna låttext utan att tänka på vad den handlar om på våran tv. nu känner jag för att göra en spellista som är barnvänliga till dottern. undrar om det är i sverige själva filmen gjordes? om man kollar på personen (mamman?) när hon ska säga till ser det ut som sd logga också?!

  2. Lilian

    Har hört från flera att deras klipp är helt sanslösa. Har själv inte swtt det men det är inget barnprogram anser jag

  3. _majakh

    håller verkligen med! jag och min sambo sa precis samma sak när den dök upp på vår tv ? vad i hel…. inte ok alls och absolut inget som jag vill att min lilla Thyra ska se!

  4. MammaBarn

    Kan inte mer än hålla med, vi har anmält den videon också. Vet att det är fler som gjort det men verkar inte hjälpa.. Byter alltid när den kommer, både jag och sambon blev chockerande när vi hörde den första gången och trodde inte det va en barnlåt ?

  5. Julia Linnea

    detta va det mest absurda barnprogrammet jag sett hitills. detta visar barnen psykopatbeteende och ger dom även ideér att man kan behandla djur hur man vill. mår illa, detta borde anmälas. Djur ska behandlas med kärlek och respekt. Inte konstigt att vissa barn får knäppa ider när sånna här sjuka saker normaliseras på tv. usch

  6. BEBO

    Vad sjukt! låter ju helt galet?? Just det där som skrämmer mig med youtube.. Tips är att slå igång svtplay på deras kategori ”yngre-barn” (tror det heter så haha), finns massa korta klipp som bara rullar på ☺️

  7. Saynomore

    Gillar inte heller den! ? Dels därför är Youtube bannlyst här hemma, kommer upp för mycket som jag inte tycker passande. ? Ett hett tips är att ladda ner appen Barnkanalen. ??

stats