Tiingelinn – Linn Andersson

Gårdagen, och dagens planer , RECEPT PÅ GOD BILLIG MATRÄTT

Hej finisar!

Igår var jag och Tindra på Ump där vi träffade många välbekanta ansikten. Så mysigt och god mat, lasagne blev det. Efter Ump behövde Tindra sova så jag tog en tur till mini love i spöregnet. Bästa butiken i hela Örebro. Sedan gick vi hem till Emma och myste med henne, Wille, Frida, Holly och 2 vänner till dem och deras barn. ( Jo jag vet vad dem heter och barnen men har inte frågat dem om de får namnas på bloggen eller så). Vi mutade på kladdkaka, så gott!

Sedan gick vi hem och jag lagade grön ärtsoppa som kommer recept på! Vi mös, Tindra fick bada och jag gjorde en beställning med lite plagg från Nelly. Bakade även dumlekakor men dem blev lite konstiga men jaja.

Idag ska vi till Alva och Luca och ha en super super myyyys dag! Som vi längtat, hoppas barnen tillåter bara, hehe. Ska ta med och bjuda på mina kakor, får se om Alva gillar dem, hihi. Ska bli super mysigt att bara myyysa! Tänkte först åka i pyjamas, haha.

Recept på soppan.

Koka 600 g gröna ärtor.
Häll av allt vatten förutom 3 dl.
Kör i en mixer och häll sedan tillbaka i kastrullen.
Tillsätt en vanlig burk cream fraise.
Pressa i 2 vitlöksklyftor och salta och peppra.

KLART! Så gott.

Min förlovningsring, min 20 års ring och min studenten ring. ( Ser ni att det ser ut som ” sprickor” i rosa stenen? Det är typ smitts under, hur får man bort det?

COOLA TJEJEN!

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anonym

    Om ringen är köpt hos en riktig juvelerare, alltså där man brukar köpa vigsel och förlovningsringar, så kan du åka dit så monterar dom ur stenen, rengör och montrerar ihop! och när man köpt en sån dyr ring så brukar dom vara lite bjussiga och rengöra guldet m.m så rekomenderar det! Rengör du hemma kan du ju skada ringen/stenen när smutset ligger så tokigt under liksom.

stats