Tiingelinn – Linn Andersson

Dofter som inredning

Hej finisar!
Jag har och får sjukt mycket produkter men just nu tog vår tvål både till kroppen och till händerna slut. Så jag storhandlade på rituals. Blev en rumsdoft, de är både sjukt lyxigt och ser fint ut med dem men det är även en sådan fantastik doft man får i rummen. Det blir liksom inte starkt alls så man får ont i huvudet. Mer typ att gäster förknippar doften med ert hem. Live it!

Sedan en snygg handtvål som detalj och såklart för att använda till vårt badrum och så duschskum till mig och Marcus. Vi båda älskar att ha skum istället för vanlig tvål, haha. Marcus fick även ett schampo som är bra för hans tjocka hår. Älskar rituals så mycket!:

Klicka här för att komma till en sådan rumsdoft med pinnar. Vi älskar det. Har en i vardagsrummet, en i köket och en i vår hall. I sovrummet vill vi inte ha någon doft. Ä helt fantastiskt.

​Har hittat små skor i storlek 18-19. Köpte dessa söta till Tindra på Hm för 149:- 

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats