Tiingelinn – Linn Andersson

Visningen, shopping och mysdag

Hej finisar!

Idag var på på visning för en lägenhet här i Örebro. Jag älskar den så mycket, vill verkligen ha den. Skulle passa perfekt med den. Det är en 4:a som har övervåning dessutom, så 2 sovrum och en hall är på övervåningen. Ligger jättecentralt med och bra hyra, hoppas hoppas hoppas vi får den.

Efter visningen så tog vi en luten lunch på stan med lilla familen. Super mysigt på morgonen. Efter det kom Olivia och mötte upp mig och vi gick på stan och shoppade så Marcus kunde ha det tyst och lugnt hemma. Han måste plugga hela hela hela tiden, fy vad jobbigt det är. Efter shoppingen gick vi hem till Olivia och myste lite. Så fin lägenhet och så mysigt att bara ha det gooos, haha.

Nu har jag lagat min kyckling-pesto-pasta och hela familjen älskade den. Nu leker Marcus och Tindras och jag ska gå och busa med dem innan Tindra ska sova.

​Gosar med Olivia 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats