Tiingelinn – Linn Andersson

Bara mys och plugg

Hej finisar!

Igår hade vi en riktig mys och pluggdag. Jag pluggade körkortsteori i flera timmar. Nu är jag klar med exakt halva teorin, bara halva kvar… Nej men det var jobbigt och tråkigt men lite kul och typ peppande och motiverande. Sedan hade vi en så mysig kväll tillsammans hela familjen för en gångs skull ute i lekparken. Ville komma ut och få frisk luft så vi gick ut fast det hade regnat massor så Tindra fick leka, hon var så nöjd. Sprang med sin dockvagn och var så lycklig! Hon va så söt i sina regnkläder, hihi.

Idag ska jag till frissan och även träffa min mormor och morfar, dem ska ha Tindra medan jag fixar mitt hår.

Tindras söta regnkläder kommer ifrån Polarn och pyret

När vi kom hem på kvällen bakade vi chokladbollar, inte ätit på flera år tror jag på riktigt, alltså egna, man gör själv. Sedan är jag helt fast i en serie så blev lite seriemys innan sovdags.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elvira

    Gud vad söt!! ?
    PS. Ville bara ge dig ett tips, ladda ner appen ”ta körkort”. Pluggade med den appen i ca 3 dagar innan min uppskrivning och klarade den på första försöket! Kram

  2. Liamsmorsa

    Åh så söt hon är lilla Tindra ?? och superfina regnkläder! Alltså, det där med chokladbollarna.. det var samma för mig för några veckor sedan, hade inte ätit på år men åååh så gott det är ?

stats